Monday, 14 February 2011

~Opis Terchenta~

Cakkk!~
Heheheheee...im backkk~
Hmm...Setelah beberape hari x berkesempatan nak hapdate blog kerna bz ngn koje.Almaklum la aku ni kan wanita bekerjaya..Hahahaha.Minggu ni aku bz wat filing kat opis memandangkan meja aku dah penuh dgn keje aku yg mmg x penah abis.Sampai xde ruang dah nak letak cawan minom aku..Huhuhu..Biase la name pown keje kan...So, adalah menjadi tanggungjawab kite utk melaksanakan amanah dan kepercayaan yang telah diberi.
Kalau meja aku x semak ngn kertas² yg ape jadahnye ni jgn harap la aku nak wat filing.Hehehee..Tapi since dah masuk tahun 2011 ni kan, kene la jgk wat filing.Bukak file baru.Semangat woo aku wat filing..X percaye?Tgk ni..Sempat la jgk ai suh opismate amik pic ai wat keje.Saje nk tunjuk kat korang..Hahahaha~ Thannnkss so much to Reena yg rajin melayan kerenah ai !

 Byk x?punye la x cukup meja terpakse aku wat keje atas lantai.Mase ni bos aku kate untung lau sume staff camni.Sbb x yah beli kerusi.Jimat bajet..Puji ker perli tuh bos?Hahaha


 Peace!Bakul sampah pown nak enterprame eh...Huhu


 Amik gambo je lebey ni..Hahahahaa


 Tekun ni..Perlukan konsentrasi dan fokus yg tinggi utk menyusun mengikut abjad...Hehehe~



Sampai ke sudah..x siap² gak filing.Akhirnye sambung keesokan harinyeee..Hahahahaha~



p/s : Jgn wat keje last minit!

4 comments:

  1. camne la kojo nk siap klu da asik bergamba je???
    mcm berlakon plak kan..kui..kui..kui

    ReplyDelete
  2. haaa...nak wat camne camera n me x dapek dipisahkan...ahaks!

    ReplyDelete
  3. form tu sebenanye props ko je kan...

    ReplyDelete
  4. naniey : owh no..drama drama drama...hahaa..xde maknenye props..kalau leh aku nk shred je kertas ni sume..huhuhu

    ReplyDelete