Wednesday, 2 February 2011

~HAPPY CHINESE NEW YEAR~

Weee....Esok cotiiiii ! Hip hip hoorayyyy~
Coti 4 hari direct tuuu...Di kesempatan ini aku ingin mengucapkan Happy Chinese New Year to all Chinese in the worlddd!Pada kaum lain yang x menyambut CNY tu plak, Happy Holiday ya! Dah cuti panjang ni confirm la ade yang amik peluang untuk pulang ke kampung.Btol x?Same la spt saye!Ok, pada yang nak balik kampung or yang nk g bercuti jaoh² tu, hati² semasa memandu ingatlah orang tersayang.Hehehe..Kalau rase mengantok, PLEASE STOP DRIVING!<--amaran keras ni...and 1 more thing, please la jgn drive laju sangat.Nak plak skg ni musim hujan.Jalan licin.Pada kaum Muslimin dan Muslimat, sebelum menaiki kenderaan tu jgn lupe yer bace doa naik kenderaan supaya perjalanan kite di rahmati.
Oklah uols, sampai disini saje entri ai. Coz aku nak balik dah ni. Take care ye uols..Sayangggg korang!

No comments:

Post a Comment