Thursday, 3 February 2011

~Only girl in the world~


Girls only! Huhuhu...
Aktiviti aku arini ialah nak window shopping je.Tapi tershopping plak.Tapi small2 items je la..Mulanye niat nak beli sepasang sliper je.Tapi terbeli 2 sbb murah RM10 je sepasang.Sliper beli kat Ole-ole Shah Alam.Pastu gi jejalan kat Giant lak tapi x beli pape la sbb nak window shopping sajeee..Dah puas mencuci mata di giant, aku jalan kaki g Mydin plak.Opss lupe nak kasi tau.Arini sehari suntuk aku jejalan kat Shah Alam ok.Aku g Mydin sebab nak p beli pencuci muka.Macam la kat giant xde jual pencuci muka kan...Hihihi (Alasan nak merayap).Tapi siyes! Aku beli pencuci muke je ok kat Mydin.Disebabkan masih terlalu awal nak balik umah (jam mase tu baru pukul 4.30 p.m), aku pown tersinggah la kat Econsave.X tau la nape Econsave.Ikot suke je mase tu.Hehehee...Tapi kali ni aku x dapat menahan diri untuk tidak membeli selepas masuk ke kedai yang jual aksesori utk gegirl. Rambang je mata aku tgk.Dah la comel2, murah2 lak tu..Aku bagaikan telah dirasuk kerana tanpa ku sedari bakul dah ade barang.Nasib baik bakul tu kecik je.Aku terbeli sikat,bulu mate pelesu,eyelash glue,stokin kiut yg ala2 gadis balet pakei tu..Pas je bayar kesemua barang2 yang aku dah amik tu, aku nekad nak balik umah terus.Sebab lagi lama aku kat luar, lagi banyak duit aku abis.Huhuhu..Mase otw nk keluar dari Econsave, aku lalu depan kedai Cosway..Korang dapat agak x ape yang jadi lepas tu?Ce teka..ce teka..Hehehee...What?Aku shopping lagi??Tetttt! Salah uols!Aku x shopping okkk..Aku cume g renew kad keahlian yang dah expired je.Fuhhh..nasib baik iman kuat mase tu.Hahahahaha~
Akhirnya aku berjaya sampai ke umah dengan selamatnya.Setelah membuat kira-kira, I've spent RM52.10 for today.Ngee~




4 comments:

  1. propeser not so ezi7 February 2011 at 09:10

    propeser not so ezy :
    kemain ko skang kan... bgs²
    semoga ko dpt title blogger tegar taun nie eh.
    klu ade anugerah, aku akan vote tuk ko ;)

    ReplyDelete
  2. tenkiu²..saje suke²...biase la bile dah tgl sorg kat umah.

    ReplyDelete
  3. cantek siper tu..aku nak gak beli! kui3~
    ole ole tu kat mana?

    ReplyDelete
  4. anes,ole-ole kat s.alam...beli la anes.cantek² sliper kat situ..

    ReplyDelete