Thursday, 17 March 2011

::SAYA DAH LAMA TAK UPDATE BLOG::

Sorry yer uols...aku x berkesempatan nak update blog..Dah bape minggu x sapu sawang kat laman sesawang aku ni..Byk sgt bende jadi..Aku x ceat la..Pastu Mak Long aku koma dan skg masih lagi terlantar di hospital...

Uols..nnti bile sume dah ok aku share story mori ngan korang k...Cuma aku mengharapkan doa dari kalian agar mendoakan supaya Mak Long aku sedar dari koma dan boleh tgk kami semua 1 family...Sbb aku nak bagitau die yang aku pregnant...:-(

No comments:

Post a Comment